Blog

O zi din viața unui model

Cum transformi o zi banală într-o zi fabuloasă?

  • Înarmează-te cu RĂBDARE, TACT, DIPLOMAȚIE, UN ZÂMBET frumos care are să devină FANTEZIA lor.
  • Cel mai important: SĂ ZÂMBEȘTI. Zâmbetul trebuie să fie un accesoriu de nelipsit din ținuta ta. Amuză-te și încearcă să te simți bine.
  • Poți câștiga foarte mulți bani și nu este deloc greu! Fă-te plăcută în cameră, dansează, lasă-te descoperită și bucură-te de aprecierea celorlalți! Toate acestea FIIND ȘI PLĂTITĂ în acest timp.
  • Asigură-te că în fiecare zi în fața camerei, va prezenta varianta ta cea mai bună de la machiaj, coafură și până la outfit, totul să fie perfect. Privitorii sunt și vor fi impresionați numai de originalitatea și naturalețea ta.
  • Tu reprezinți FANTEZIA, cu sau fără tentă sexuală, tu poți deveni un prieten de nădejde, o bună ascultătoare dar și acea nebunie a cuiva! Depinde de tine cât de mult te poți apropia de unul sau mai mulți membrii. Tu ești de fapt ce nu pot avea acasă! Încearcă să fii exotică, erotică, provocatoare, zâmbitoare și sexy în același timp.
  • NU STA DEGEABA când ești online! Desigur că nu este ușor iar RĂBDAREA ta va fi pusă la încercare! Găsește-ți motivația și țintă unde vrei să ajungi( poate vrei să îi cumperi o mașină sau casă mult visată, sau poate doar vacanțe, toate aceste trebuie să le ai mereu în gând, iar cu TACT vei ajunge unde îți dorești !
  • Mișcă-te, dansează, provoacă, atinge-te senzual cât mai mult și cât mai des! Vor dori să te cunoască, să îți cunoască mintea și trupul. Când un membru te roagă să te întorci sau să te miști astfel încât să îți poată vedea tot corpul, lasă-te descoperită dar lasă și acea dorință în mintea lui… dorința de “mai mult… mai vreau”. Cu cât te miști și îl provoci, cu atât îi vei stârni curiozitatea iar de aici începe “private mode” :), deci ÎNCASĂRI !
  • Este recomandat să ai sunetul pornit, muzică pe fundal, în surdină și să dansezi senzual, îmbrăcată, niciodată goală. Acest sfat este necesar a fi urmat deoarece atunci când un membru îți vizitează camera va dori să te vadă vorbind/dansând/râzând… niciodată stând ( acest lucru va arăta că nu îți place ce faci sau ești mult prea plictisitoare )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

error: Conținut protejat !
Înapoi