Blog

Ce înseamnă să fii model VDC și ce presupune acest job ?

Mirajul banilor te poate face să crezi că este destul să fii prezența în față unei camere web și să te dezbraci, iar banii vor începe să curgă! Nimic mai fals!
Că în orice alt domeniu, VDC vine cu o serie de reguli care în esență te fac pe ține să ajungi pe culmile succesului și respectându-le, vei ajunge să câștigi foarte mulți bani!
Că fost model și actual trainer, îți pot confirmă faptul că nu este de ajuns să dai jos hainele de pe ține. Vei constată că vei câștigă cât să îți plăteșți chiria și cam atât. De aceea este important să asculți sfaturile trainer-ului și să nu îți pierzi interesul!
e4c2b20b740b2ee8d39c9aa62cb971815396aa0b
În fiecare zi de lucru, înainte de a întră în sesiune, modelul trebuie să aibă grijă că a să camera de lucru să fie curată și îngrijită. Imaginează-ți cum ar fi că în camera ta să fie o dezordine totală, muulte lucruri aruncate pe pat și pe lângă și privitorii tăi să trebuiască să te caute printre mormane. Apoi, ne așezăm camera web intr-o poziție preferată și nu uităm să privim fix în camera pentru a creea senzația de apropiere între model și interlocutor 🙂  Bărbațîi iubesc când sunt priviți în ochi…  
Cât despre lumini profesionale și setări nu trebui să îți faci griji, de asta ne vom ocupă noi! 
Întotdeauna păstrează-ți zâmbetul pe față, fii optimistă, veselă, jucăușă, fericită, lasă-ți problemele de acasă la ușa și simte-te bine! Voia ta bună poate fi contagioasă și în fond, membrii caută să se relaxeze cu persoane diferite de cele pe care au înviată reală, această este și motivul pentru care îi întâlneșți pe site! 
ce6b43620a6ee6fc689f1b04af1fb5be
Meseria de model VDC presupune a pune în scenă un spectacol virtual pentru urmăritorii tăi, prin intermediul unui calculator performat și cu ajutorul unei apărături HD.
Noi îți oferim training de specialitate gratuit, o persoană care te va ajută din momentul logarii până la terminarea sesiunii și după, pentru că tu să înveți  diverse trucuri și să îți poți contura personalitatea că și model.
Este foarte important că aspectul fizic să fie îngrijit, fie el 90-60-90 sau nu! Bărbațîi preferă de la femeile foarte slabe până la cele plinuțe sau cu forme, blonde, brunete, roșcate, cu ochii verzi, sâni mari, sâni mici etc… Indiferent de dimensiunile tale, este important să te pui în valoare! La Silver noi nu cerem să fii slabă sau perfect conturată ci doar să te pui în valoare prin ținute sexy, mani-pedi, make up și de asemenea coafat. Personalitatea ta este mai importantă decât aceste aspecte dar ele nu trebuiesc niciodată neglijate!
1.

Vei învață cele necesare foarte repede despre ceea ce trebuie să faci în activitatea de model și pentru a câștigă bani mulți, dar pentru acest lucru te așteptăm să ne contactezi. Sună la 0753 162 175  sau trimite-ne un e-mail la office@silvertouche.ro și întreabă-ne orice! Alături de Silver Touche vei putea să îți îndeplineșți visele, să călătorești în toată lumea, să îți cumperi tot ce dorești și să ai viață împlinită pe care ți-ai dorit-o mereu! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

error: Conținut protejat !
Înapoi