Despre noi

Dorești să aflii toate detaliile despre noi și activitatea noastră?

Cine suntem?

  • SilverTouché este unul dintre cele mai profesioniste studio-uri de videochat din Bacău și tindem să fim unul dintre cele mai puternice din țară, tocmai de aceea ne place să fim orientați către performanță și rezultate.
  • Suntem o echipa tânără de profesioniști care te vor ajuta să te dezvolți, să înveți cum să iți pui în valoare atuurile și să iți crești încrederea în tine. Dacă vrei sa simți gustul succesului, să te bucuri de avantajele unui job de model într-un studio de videochat, atunci cu siguranță ar trebui să vii la un interviu la noi !

Locaţie uşor de accesat !

  • Amplasat într-o zonă elegantă din Bacău, SilverTouché Studio reprezintă alegerea ideală pentru un loc de muncă (job) unde să îți dorești să atingi culmile succesului.
  • Ne dorim ca drumul spre locul de muncă să nu fie o povară, tocmai de aceea, localizarea studioului este special aleasă, pentru ca timpul petrecut pe drum să fie cât mai scurt!

Dotări Studio?

  • Suntem conștienți că tehnologia este într-o continuă dezvoltare și încercam să ne adaptăm tuturor schimbărilor care apar în jurul nostru, astfel încât să îți poți desfășura activitatea în cele mai bune condiții !
  • Ne place calitatea, tocmai de aceea SilverTouché Studio vă pune la dispoziție aparaturi de ultimă generație, camere video HD ultra moderne, PC-uri cu tehnlogie de vârf și sisteme de lumini inteligente.

Activitatea este

100% Legală

Activitatea este

100% Legală

Profesionalism

Profesionalism

Training

Personalizat

Training

Personalizat

Program

Flexibil

Program

Flexibil
error: Conținut protejat !
Înapoi