Despre Videochat

Află în ce constă activitatea de videochat !

legal

De ce Videochat ?

 • Videochat-ul este un job ca oricare altul și trebuie tratat cu foarte mare seriozitate dacă vrei să te bucuri de câștiguri însemnate. Este un job care pune accent în mod special pe abilitățile tale de a comunica, de a înțelege oamenii și de a flirta cu ei.
 • Videochat-ul îți crește încrederea în tine, în propriile forțe și în atuurile fizice pe care le ai. Nu totul se învârte în jurul sexualității sau al nudității. De multe ori, membrii apelează la website-urile de videochat pur și simplu pentru că se confruntă cu diverse probleme în viața personală sau profesională și nu au cu cine să discute.
 • În alte cazuri, clienții sunt persoanele introvertite, iar discuțiile cu un model îi ajută să treacă peste anumite complexe pe care le au. Conținuturile discuțiilor de pe chat sunt atât de diverse, încât cu siguranță nu te vei plictisi !
 • De la hobby-uri, modă, muzică sau filme preferate până la aspecte din viață sexuală sau fantezii, toate vor fi abordate la un moment dar doar în interacțiunile cu clienții.

Ce este videochat-ul ?

 • În România, Videochat-ul este o activitate legală, fiind reglementată de Legea 196/2003, ulterior modificată și completată prin Legea 496/2004.
 • SilverTouché Studio este reprezentat și administrat de către o societate comercială română, cu sediul în Bacău care face angajări doar cu forme legale și respectă toate reglementările în vigoare
 • Activitatea de videochat constă în legătura video și audio prin intermediul internetului între un model de videochat și alte persoane din întreaga lume, excluzând România, aceasta fiind blocată accesului general.

ss1

SilverTouché îți asigură confidențialitate necondiționată !

 • Confidențialitatea este un subiect extrem de important și de discutat în domeniul videochat-ului, iar la SilverTouché Studio considerăm că discreția față de adevărata identitate a modelelor noastre este principla noastră datorie.
 • De partea tehnică ne ocupăm noi ! Vei lucra în spatele unui username ales de tine pentru a-ți proteja identitatea reală, iar noi te vom asigura că nu îți vom divulga niciodată datele personale în afara studioului de videochat.
 • Toate materialele foto sau video vor fi difuzate pe website-urile de promovare doar cu acordul tău. La SilverTouché Studio avem grijă ca siguranța ta să fie întotdeauna pe primul loc !
 • Prin contractul de confidențialitate ne angajăm că nu vom folosi și nu vom împărtăși datele tale personale în comunicațiile externe.

Activitatea este

100% Legală

Activitatea este

100% Legală

Profesionalism

Profesionalism

Training

Personalizat

Training

Personalizat

Program

Flexibil

Program

Flexibil
error: Conținut protejat !
Înapoi